Varaa lippusi OmaFilmi! -Festivaalin Ilta-GaalaBILEISIIN!

Ilta-GaalaBILEET järjestetään Sylvään koulun salissa lauantaina klo 19.00 - 23.30 (ovet aukeavat 17.30) BILEISSÄ ovat esiintymässä KOI, BRÄDI ja VILMA ALINA.

Konserttiin on vapaa pääsy!

(katso tarkemmat aikataulut täältä)

 

Täytä alla olevat tiedot, niin varaamme sinulle lipun.
Voit myös varata lippuja yhdessä ystäviesi kanssa, kirjoittakaa jokaisen lipun haluavan etu- ja sukunimi erikseen laatikkoon, niin varaamme teille liput, jotka voitte lunastaa nimeä vastaan OmaFilmi! -festivaalin INFO -pisteeltä lauantaina klo 16.00 mennessä.
Lippuja jaetaan myös festivaaleilla ja ovella niin kauan, kuin lippuja riittää, mutta varmin tapa saada lippu, on varata se etukäteen täältä!

 

Voit myös halutessasi ilmoittautua WhatsApp:illa: 
040 652 7927
tai sähköpostitse: omafilmi(a)gmail.com
Laita viestiin lomakkeen tiedot

Varaajan puhelinnumero*
Kirjoita kaikkien ilta-gaalan lipun haluavien etu- ja sukunimet tänne*
Kirjoita alla oleva teksti kenttään:

klo 17.30

OVAT AUKEAVAT

klo 19.00

GAALAN AVAUS

Sastamalan nuorisovaltuuston ja OmaFilmi-nuorten suosikkielokuvat julkistetaan, 4K-kameran ja Vip-paketin arvonnan voittajat julki

klo 19.30 - 20.15

KOI

on tuore tuottajakaksikko, jonka muodostavat Minna ja Tido. Duon musiikki tuo Suomen musiikkiskeneen täysin uudenlaisen näkökulman elektroniseen musiikkiin: KOIn musiikissa kuuluu kaikuja niin brittityylisestä housesta, RNB:stä kuin popistakin, joista muodostuu erittäin tuore ja kiinnostava kokonaisuus.

Nuoresta iästään huolimatta sekä Minnalla että Tidolla on takana vaikuttava ura musiikkialalla. Minna on esiintynyt useiden Suomen ykkösrivin artistien taustalla, ja Tido on tuottanut musiikkia muun muassa Mikael Gabrielille ja Tippa-T:lle.

Kaksikko julkaisi debyyttisinglensä Temppelin keväällä 2016, ja uutta musiikkia on luvassa loppukesästä. KOI erottuu muista DJ-kokoonpanoista aidoilla livekeikoillaan, joilla musiikki tuotetaan livenä soittaen. Duo tekee myös perinteisiä DJ-keikkoja, joilla kuullaan kiinnostava sekoitus tuoreimpia soundeja ja parhaita klassikkoja.

KOI-1_web

klo 20.30

BRÄDI

(Kari Härkönen, s. 1979) on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti, joka otti ensiaskeleensa suomalaiseen hiphop-skeneen vuosituhannen vaihteessa 5th Element-kollektiivin puitteissa. Lahtelaisen hiphopin kivijalan valaneen ryhmän nimissä julkaistiin aikanaan kolme omakustanne-albumia ja järjestettiin menestyksekkäitä hiphop-tapahtumia vuosien ajan. 5th Elementissä toimivat mm. Cheek ja TS, joiden kanssa yhteinen musiikkimaku ja tavoitteet johtivat myös Brädin Herrasmiesliiga-yhtyeen perustamiseen 2000-luvun alkupuolella. Miehellä on yli kymmenen vuoden kokemus suomalaisesta hiphop-kentästä sekä lähes vertaansa vailla oleva määrä vuosien keikkailun tuomaa kokemusta ja karismaa.

brad_webi

klo 21.30 - 22.15

KOI DJ - setti

klo 22.30

VILMA ALINA

(oikealta nimeltään Vilma Alina Lähteenmäki), s. 8. elokuuta 1993 Helsinki on suomalainen laulaja-lauluntekijä. Hän sai levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa vuonna 2013 YouTube-videopalveluun lataamansa videon seurauksena. Videolla hän esitti loopperilla tekemänsä potpurin Anssi Kelan ja Robinin kappaleista. Ensimmäisen singlensä ”Hullut asuu Kallios” hän julkaisi marraskuussa 2014. Esikoisalbuminsa Ufoja hän julkaisi helmikuussa 2016.

Vilma Alina soitti vuosina 2013–2016 koskettimia poplaulaja Robinin keikkabändissä. Hän on valmistui ylioppilaaksi Sibelius-lukiosta keväällä 2012. Nykyisin hän opiskelee muusikoksi Helsingin Pop & Jazz Konservatoriossa.

vilm_web

klo 23.30

GAALAN LOPETUS