OmaFilmin! Helga ja Karoliina, kohtasivat tubetähti Hermannin Sastamalan harrastemessuilla elokuussa

Oli äärimmäisen lämmin päivä, järvet läikehtivät auringon paisteesta ja tunnelma oli lämmin ja tiivis Sastamalan Ellivuoren salissa. Kesä oli kohta ohi ja syksyn tuulet muistuttivat, että lomat ovat pidetty ja viimeisiä jätski- ja skeittipäiviä vietetään.

Olimme Omafilmi! – festareiden puolesta pitämässä kojua ja kertomassa meidän 2017 tulevasta tapahtumasta Sastamalan harrastemessuilla. OmaFilmi!-Nuorten komitean jäsenet, myös Sometyttöinä tunnetut, Helga ja Karoliina pääsivät haastattelemaan Tubetähti Hermannia.

Helga: ”Meillä on sulle pari kysymystä liittyen Omafilmi!-festareihin liittyen. Eli mitä elokuvia sä suosittelisit?”

 ”Mie oon just semmone et mie käyn leffas vaan sen fiiliksen takii”

Hermanni: ”Mitä elokuvia? Tää on paha. Mie oon kyl käyny viime aikoina aika paljon leffoissa. Mut en mie nyt tällee äkkiseltää tiiä mitä ois. Apua. Mie oon just semmone et mie käyn leffas vaan sen fiiliksen takii. Et ei miul oo mitää mikä sillee: tää oli paras leffa ikinä, tätä suosittelen.”

Karoliina: ”No kuitenki kuka tunnettu näyttelijä sä haluisit olla?”

Hermanni: ”En mie välttämättä haluu olla mikää kuuluisa. Miust on kiva olla iha Hermanni.”

Helga: ”No mitä mieltä oot OmaFilmi festareista.”

Hermanni: ”Miusta on kyl tosi siistii, et tälläsii järjestetää. Et kyllä iso peukku tälle!”

Vasemmalta: Helga, Hermanni ja Karoliina ja AURINKO.